mandag den 12. marts 2012

Forår og gæstebud




 Vi har budt foråret indenfor med tulipaner, lidt påskepynt og fine blomster. Kvædetræet og de blå dværg iris har gemalen købt af en kollega, som sælger gaveartikler ved siden af jobbet.



I weekenden havde vi venner og deres børn til middag. Gemalen lavede Chicken Curry efter en opskrift af James Price og jeg bagte Naan brød efter Meyers opskrift.  Manden havde lavet en rigtig god curry, og brødet var heller ikke så ringe endda, de blev dog lidt tykkere end jeg fortrækker.

Desserten havde jeg også stået for. Kyskager med lakrids, pistacie nødder og frysetørret hindbær, efter opskrift fra The Food Club. Kyssende blev serveret til hjemmelavet 3 farvet is (undskyld det dårlige billede, glemte at tage et billede ind vi begyndte at skære i isen) og dertil chokolade sauce og karamel sauce. Der er godt nok ikke noget som hjemmelavet is, hvor man kan smage fløden og vanilien. Det var dog noget omstændige at lave, da jeg lavede et lag af gangen, men det var det værd. Sidder lige nu og drømmer om den rest der er i fryserne.

4 kommentarer:

Arlianas sagde ...

Det er vist blå dværg-iris hvis jeg ikke tager meget fejl... ikke liljer ;0)
Bortset fra det, så ser det rigtigt godt ud! Bliver jo helt lækkersulten... nam nam!

Unknown sagde ...

Ja, det var det de hed. Kunne ikke huske det før.

FrøkenTina sagde ...

Hyggelige og lækre billeder af både pynt og god mad!

Pernille sagde ...

Hvor ser det fint og lækkert ud det hele...

Kh Pernille

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...