tirsdag den 6. marts 2012

På farten #2

På min tilbage til lufthavnen stod jeg af toget ved Hovedbanegården for at gå ned og tage metroen ved Kongens Nytov. Da jeg havde lidt ekstra tid at løbe på, slog jeg et smut forbi Mette Blomsterbergs butik i Grønnegade. Jeg havde læst om den på nettet, bl.a at det skulle være et lille udvalg af bageudstyr. Og jeg må nok sige at det var lille, blev faktisk lidt skuffet over butikken. Og jeg stod helt af da jeg så at en lille hindbærsnitte kostede 35 kr. Til den pris håber jeg godt nok det er hende selv der har bagt den.

På vejen hen til metroen kom jeg forbi en cafe med navnet Serenity Cupcakes, så der måtte jeg selvfølgelig ind. Rigtig hyggeligt sted, med nogle lækkere cupcakes. Noget af en kontrast til Agnes Cupcakes med det meget rene look og cupcakes der er helt ens. Serenity Cupcakes er indrettet i den romatiske stil med roser på bordet og cupcakesen er ikke 100% perfekte i udsendet, men det har også sin charme.

Måtte bare tage det sidste billede, two of my favorite things :-)4 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Serenity Cupcakes lyder bedre end Mette Blomsterbergs butik! Er det ikke hende med Det Søde Liv? Hun skuffede også mange da hun var på Glyptoteket har jeg hørt. Ærgeligt for talentfuld er hun jo. KNUS

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jep, det er hende med det søde liv. Tro hun er blevet alt for kommenciel.

Pernille sagde ...

Hyggeligt at du havde tid til lidt kagehygge i dag. Vi må næsten være gået lige forbi hinanden i dag, jeg var nemlig også i det område i dag... Serenity Cupcakes er super hyggelig, jeg endte dog hos Agnes cupcake i dag, men valget stod mellem de to (er nemlig helt enig i at Mette Blomsterbergs kager er alt for dyre).

Knus Pernille

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ej, hvor pudsigt. Det var helt tilfældigt at jeg kom forbi Serenity Cupcakes ellers havde jeg også gået på Agnes Cupcakes.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...