søndag den 25. marts 2012

Dukke workshop

Lørdag brugt jeg i København. Dagen var endelig kommet, jeg skulle på Dukke workshop hos Wenche og Line. (Undskylder den dårlige billede kvalitet, men jeg glemte vidst at fokusere på telefonen)
Dagen startede meget tidligt for mit vedkommen, da jeg skulle med fly allerede kl. 6.45. Så tasken blev pakket og sat frem allerede aften før. Og jeg var godt brugt da jeg kom hjem kl. 22.

Det var en rigtig hyggelig lørdag sammen med 6 andre dukkermager og Wenche og Line. Jeg nåede ikke helt så langt som jeg havde håbet, dels fordi jeg blev nødt til at lave mit hoved om, fordi der var for lille og ikke hårdt nok, og så fordi jeg simplethen havde undervurderet hvor lang tid det tage at lave en dukke, også selv om man havde lavet noget hjemmefra. 
Jeg synes det var en rigtig god workshop, og jeg synes tog meget med mig hjem til de fremtidige dukker der skal laves. Og så glæder jeg mig så meget til at gå igang med Lines dukkekollektion, især den lille vingevest skal jeg bestemt lave. Men nu skal jeg først være færdig med mine dukker - er gået i gang med 2 så der er ene til begge piger - kan jo ikke have at kommer op at slå over dem.

3 kommentarer:

Trillemus sagde ...

Det lyder som en dejlig weekend og jeg glæder mig til at se dukkerne færdige. Selvom mine børn er store, kunne jeg også godt tænke mig at lære at lave disse skønne dukker.

Kh Mette

camillaeli sagde ...

Det ser skønt ud. Jeg har købt Tusinfryds dukkebog, men har endnu fået tid til at kaste mig over projektet. Jeg skal jo også lave to stk. - på en gang ;o)
Er det svært?

Mette Bossow sagde ...

Sikke en dejlig dag du har haft, men også lang. Jeg har også bogen stående og har planer om at jeg burde lave en dukke til Lunas 3 års fødselsdag, og selvom det først er til november, bør jeg nok snart gå i gang :)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...