mandag den 18. juli 2011

Sommerhusferie - Billedespam

I sidste uge var vi i sommerhus i Blokhus. De første par dage havde vi min far med. Det blev til en uge hvor der blev slappet af, nydt det rigtig gode vejr, spist godt mad, cyklet lange ture, hæklet og syet.
 Jeg tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv.
























5 kommentarer:

Pille sagde ...

Hvor ser det bare ud til i har haft en skøn tur :-) Ååh bliver helt misundelig, min kæreste har ikke ferie i år, så vi har kun været afsted på camping i en weekend, og skal afsted igen her til august...

vibeke sagde ...

Så skønt. Total dansk familieferie når det er bedst. Glæder mig til at have unger der er store nok til en sådan tur...:-)
Kh V

Thehuset sagde ...

Skønne billeder. Der er bare intet som ferie med familien!

Tina Liel sagde ...

Alle de skønne billeder - en Danmarks ferie er altså skøn! Min svigerinde skulle også ha været til Take That. De var på vej fra Fyn da de fik det at vide. Mon det var et maveonde? Og så tænker jeg på alle dem der skulle betale for transport og hotel oveni - surt. Ha en dejlig dag♥

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

@Vibeke, ja det bliver bestemt nemmer at holde ferie når børnene er så store at man bare kan lade dem løbe ud og ind som de vil- og pigerne er begyndt at lege så godt sammen, så de behøver ikke blive underholdt af os.

@Tina. Vi havde heldigvis lånt nogle venners hus i København, så vi havde hAeldigvis ikke nogle hoteludgifter. Det var åbenbart en dårlig hummer han havde fået på en af restruranterne i Tivoli, så andre gæster var også blevet syge. Rigtig øv.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...