søndag den 15. juli 2012

Rejsetip

Når turen om ikke så lang tid går mod Berlin, kommer pigerne til at sidde på bagsædet med disse skønne sager.

En kuffert købt i Søstrene Grene og pyntet med billeder af forskellige storbyer. Kufferten er fyldt med en masse skønne sager, der skal underholde dem på turen ned igennem landet.


Der er lidt slik, farveblyanter, klistemærke, lidt sjovt legetøj fra Søstrene og en My Little Pony (ikke afbilledet) Mangler bare at komme deres nintendo'er i. (Josefine er så stolt, for hun har endelig fået sig egen, så nu er det slut med at låne storsøsters)


Noget andet jeg har lavet til dem, er deres helt egen feriebog. Min tanke er at den skal fyldes med tegninger, billeder, billetter mm fra vores ferie.
Bare et kladehæfte med blankeside, hvor jeg har påsat et hjemmelavet mærkat.

Normalt når vi er på ferie og flyver, så pakker jeg en rygsæk til dem med små gaver og slik. Jeg synes det er nemmer med en rygsæk i et fly end med en kuffert. Jeg har valgt en kuffert denne her gang med den tanke, at de kan bruge den som et "bord" i bilen, så de kan sidde og tegne i deres feriebog.

Nu mangler jeg bare at fine musik til bilen - det går noget nemmer når det er noget pigerne også gider at høre - så det bliver en blandning af Hr. Skæg, MGP og Rasmus Seebach.

2 kommentarer:

Teresa sagde ...

Jeg er også ved at lave en lille samling som pigerne kan underholde sig med under bilturen. De ligner dine, men jeg har også købt farvede skæg og klovnenæser i Tigerbutikken som pigerne kan tage på, hvis vi holder i kø på den tyske motorvej. Det er da trods alt bedre at sikre sig et smil hos de andre bilister end at række tunge af dem. God tur til Berlin.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det lyder sim en rigtig god ide, det skal der nok kommer meget sjov ud af.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...