tirsdag den 17. juli 2012

Cupcake Tuesday

Lækre havregryns muffins, ikke for søde - rigtig gode til et morgenmåltid - og så opdagerne børnene ikke at de får deres havregryn :-)



12 muffins

5 dl havregryn
3,5 dl mælk
3,5 dl mel
1 spsk bagepulver
½ tsk salt
1/4 tsk kanel
2 store æg - pisket let
1 1/4 dl brun farin
125 g smør - smeltet og letter afkølet
1 tsk vanilie ekstrakt

Havregryn og mælk blandes og sættes til side i ca. 10 minutter. I en skål blandes alle de tørre ingredienser. Lav en forbydning i midten og hæld de våde ingredienser og havregrynsblandingen i. Røres sammen til det lige er samlet, der må gerne være klumper i dejen.
Fordelen delen i 12 muffinsformen og bag i ca. 16-18 minutter ved 200 grader.  Drys evt. en blanding af rørsukker og kanel over kagerne inden de kommer i ovnen. Pas på at de ikke får for meget, krummen må gerne være lidt fugtig.



2 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

super smart - dem vil jeg klart prøve!

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det synes jeg bestemt du skal gøre

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...