onsdag den 20. august 2014

Rosemunde - til børn!

Vidste I at Rosemunde også laver tøj til børn? Det vidste jeg faktisk ikke, men det gør de altså.

Jeg har altid været glad for Rosemunde's tøj, synes især at de laver nogle rigtig gode basisvare, som kan bruges sæson efter sæson.

Især deres silketoppe er rigtig gode, og kan bruges året rundt. Om sommer for sig selv, og om efteråret/vinteren som en top under en skjorte eller cardigan.  Og så er det et plus at der er stretch i dem, så der er ikke noget der strammer om dellerne ;-), og de har en rigtig fin pasform, og er rigtig dejlige og bløde at have på.Men Rosemunde er jo mere end bare silketoppe, de har selvfølgelig også et stort udvalg af t-shirts og bluser. De laver også kjoler, bukser og nederdelen. Overvejer faktisk om deres sorte pencil skirt skal klikes hjem - den kan man altid bruge, både til arbejde og fest.

Deres tøj til børn, er også det jeg vil kalde basisvare, toppe, cardigan, kjoler og nederdelen i et udvalg af farver, så det kan bruges til at supplere børnes øvrige tøj.  Deres toppe laves både i silke, bomuld og uld, og kan findes på deres hjemmeside lige her.  Toppen vil være perfekt til en nederdel eller under en kjole her til vinter.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...