tirsdag den 24. juni 2014

Noget om hængepartier

Åhh - de hængepartier - dem har vi sikkert alle mange af. Vi har i hvert fald, især når det kommer til huset.

Et af vores hængepartier hedder mørklægningsgardiner på Josefines værelse, ja, egentligt også i soveværelset.Vi har hvide foldegardiner i næste alle vinduer i huset (i soveværelset er det en lysebrunt) og i terrassedørene har vi lamelgardiner.
Da hvide gardiner ikke holde meget lys ude, så har vi også sat mørklægningsgardiner op på værelserne og i soveværelset - vi er åbenbart ikke de store gør-det-selv folk, for Josefines og vores egent er faldet ned, så nogle nye skal op.

Hos Stila.dk har de et stort udvalg af rullegardiner, hvor flere af dem er mørklæggende. Derudover finder man også et stort udvalg af plisségardiner, lamelgardiner Duo roller.  Men det er ikke standard produkter de sælger - her er der mulighed for at sætte sit helt eget præg på sit gardin, udover at man selvfølgelig kan vælge forskellige stoffer, så kan man også vælge om der skal pyntebånd, koveserringe eller pynte sting på gardinet. Man kan også vælge hvordan bundliste skal være, eller det skal være med en stang.

Som de selv beskriver på deres hjemmeside:

"I Stila udvikler vi gardindesigns med passion for dit hjem. For os er gardiner ikke bare gardiner. De er et bærende element i hjemmets indretning og atmosfære. Vores kollektioner er derfor nøje udviklet med fokus på detaljen - både i design og i håndværk"

Man kan finde nærmeste forhandler via deres hjemmeside, eller booke et konsulent besøg. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...