torsdag den 14. juni 2012

Instagram shots of Istanbul


Vi har været på weekendtur med et hold venner til Istanbul. En tradition vi startede sidste år. I år var det så os der stod for at arrangere turen, og dem der ikke vidste hvor de skulle hen.

Destinationen fandt vi (eller det vil sige, manden fandt på den) allerede sidste år lige efter turen til Barcelona. Vi havde valgt Istanbul ud fra de kriterier at vi ikke selv havde været der, vi var rimlig sikker på at vores venner ikke havde været der, og at der er en anderledes destination i forhold til de steder vi ellers har været. Heldigvis blev vores venner positiv overrasket.

Selvom det var os der havde arrangere turen, var vi ikke helt sikker på hvad vi skulle vente os. Heldigvis blev vi også positiv overrasket. Istanbul er en storby med over 13 mio indbygger, men det mærker man ikke. Jo, det tog lidt længere tid at komme fra lufthavnen og ind til vores hotel, men nu var det også i fredags friaftens trafikken.

Det er en ren og pæn by og vi havde valgt et hotel der bare lå helt perfekt i forhold til de seværdigheder vi skulle se. Det meste af tiden kunne vi bare gå rundt.

Vi var både på traditionelle tyrkiske restauranter hvor vi fik kebab og mere Internationale restauranter hvor vi fik noget rigtig lækkert mad. Rigtig mange af restauranter var placeret på den øverest etage på bygningerne, så der var en fantastik udsigt, selv udsigten fra restauranten på vores hotel var spektukalær.

Så kan helt klart anbefale at man tager en forlænget weekend i Istanbul. Og nu begynder Turkish Airways snart af flyve fra Aalborg og Billund.

Ovenstående billeder er kun taget med Instagram, der ligger ca. 600 billeder på computeren som er taget med vores rigtig kamera, så når jeg har været dem igennem, så kommer I nok til at se noget mere til Istanbul.

1 kommentar:

Istanbul sagde ...

Virkelig flotte stemningsbilleder. Det er jo bare en fantastisk by.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...