onsdag den 27. juni 2012

Bette TrunteVores bette Trunte døjer med ørene.  Startede allerede i sidste uge, hvor det begyndte at løbe fra ørene om onsdagen.
Holdte hende hjemme onsdag og torsdag, og troede faktisk at det gik den rigtige vej, men nej. I løbet af søndagen blev hendes ører fyldt op med snot, så nu har vi holdt hende hjemme igen.
Har været forbi ørelægen og nu er hun på pencilin. Jeg var hjemme med hende i går, og det var bestemt ikke en frisk pige jeg tilbragte dagen med. Det meste af dagen gik med at sidde tæt op af mig eller oven på mig. Jeg fandt dog ud af, at jeg godt kan hækle når hun sidder oven på mig, så lidt fik jeg da lavet i løbet af dagen.
For 2 år siden døje hun med mellemørebetændelse næsten hele foråret og var på 4-5 omgang pencilin og fik rimelig hurtig lagt dræn.
Det var simpelthen et mareridt at få hendes til at tage det, men hun hvor hun er 2 år ældre, er det bare så meget nemmer. Hun vil ikke have det og gemmer sig på sit værelse når siger at hun skal have det. Men tilsidst går hun da med til at tage det selv. Vores store pige.

2 kommentarer:

Maj sagde ...

Åh ha.. Kender det kunalt for godt fra trond og solbjørg.
Jeg synes det med penicillinen afhænger enormt meget af hvilket præperat man får.
Primcillin-miksturen har vi fx aldrig kunnet få i vores børn. Det er bare for ækelt!
Men opløselig flemoxin kan de godt klare. Og når de er store nok til at sluge piller, letter det hele lidt :).

Rigtig god bedring med hende!
Kh maj

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Hun er heldigvis begyndt selv at tage det og uden brok.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...