tirsdag den 8. maj 2012

Cupcake Tuesday


Jeg skal meget snart i bikini, så der skal ikke bages nogle cupcakes lige for tiden. Derfor kan man jo godt få inspiration ved at surfe lidt på nettet.

De første jeg har fundet, kan jeg endelig godt spise nu, da det er en skinny version Hummingbird cake, lavet som cupcakes. 
Jeg lavede en Hummingbird kage til min fødselsdag sidste år - og den var bare utrolig lækker, så jeg skal bestemt prøve den skinny version. Men det er nok bedst at vente til efter jeg har været i bikini, da jeg tror det ville være svært at nøjes med bare en.

Opskriften kan I finde lige her, hvor billede også er lånt fra.

De her Vandmelon cupcakes synes jeg bare er så sjove, og virkelig gennemført lavet. De kunne være sjove til en fødselsdag.

Opskriften og billede er fundet lige her.

Alternativ kunne man jo lave det som en kage.
Opskriften fundet her.

Nedenstående er 5 forskellige cupcakes lavet med 5 forskellige chokoladebar - kager og chokoladebar i forening - så kan det bare ikke blive bedre for en kage og chokoladeholic som mig. Det er svært ikke at savle ned i computeren.

Billedet lånt her fra. Opskrifterne kan findes her.

6 kommentarer:

Mie sagde ...

Jeg var lidt lækkersulten allerede da jeg gik ind på din blog - nu er jeg jo mega lækkersulten:-)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg er i hvertfald glad for at man ikke kan tage på af billeder, men jeg har bare så meget lyst til at gå i køkkenet og bage - må huske på at der ikke er lang tid til jeg skal i bikini

Gitte K sagde ...

De melon kager er godt nok lyserøde. Dem lavet af chokoladebare kunne godt friste, hvis det da ikke lige var fordi de nok har lidt for mange kalorier.

Tina Liel sagde ...

Sikke dejlige billeder fra Bededagsferien - ser ud til at I har haft det hyggeligt og sjovt! Har fået mod på at lave vandmelonkagen. Og er der nogen speciel bikini anledning eller bare sommer generelt? Knus

Tines hyggeblog sagde ...

hej Camilla
hvor ser de lækre ud, jeg sidder helt og savler, uhm jeg kunne godt spise en af hver ( 0 : . men husker også mig selv på at de nok indeholder lidt for mange kalorier til bikinien... Ellers så skulle vi bage lidt cupcakes imens vi er afsted
Knus Tine

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Speciel anledning - vi skal meget snart til Spanien for at fejre min Svigermors 60 års fødselsdag.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...