søndag den 9. november 2014

Pakke kalender
Jeg er faktisk lidt stolt af mig selv - vi skriver kun den 9. november, og jeg har allerede alle 48 gaver klar til pigernes pakke kalender i år. Og det er ikke engang fordi jeg har samlet til huse det sidste lang stykke tid.

De første gaver fik jeg købt forrige søndag da der var -20% i Toys R Us - der blev der købt lidt af de lidt større ting.  I et par dage senere fik jeg klikket 14 gaver til dem hver hjem fra www.lirumlarumleg.dk. Bestilte dem onsdag aften og kunne hente pakke fredag - det er hurtig levering.  Der fik jeg rigtig mange småting, så som viskelæder, hårspænder og armbånde.  Hos www.lirumlarumleg.dk har de også den nemme løsning - man kan købe 24 pakker allerede pakket ind perfekt til en pige eller dreng i 2 forskellige aldresklasser. Havde jeg ikke allerede købt nogle af pigernes gaver, så havde jeg bestemt overvejet den nemme løsning.

De sidste gaver fik jeg købt i en lille lokal butik. som har mange fine ting til 15-30 kr. Rigtig godt sted at købe fødselsdagsgaver til børnefødselsdag, hvor gaverne kun må koste 30 kr.

Jeg har lavet pakke kalender til pigerne lige siden Karoline var 1,5 år gamle fordi jeg synes, det er sådan en hyggelig tradition, og det er virkelig med til at forstærke juleglæde. Og sidste år flyttede Nisse jo ind med dør og det hele. Jeg synes det kan være svært at finde på 2 x 24 gaver, uden det bliver noget skrammel, som jeg bare ender med at smide ud. For 2 år siden fik pigerne kun advents gaver, og så havde jeg købt Shanes Julekalender til Karoline og Pixis julekalender til Josefine. Men det faldt ikke helt i god jord hos pigerne, de var noget skuffet over de ikke fik en lille gave hver dag. Så sidste år gik jeg tilbage til en lille gave hver dag.

I år har jeg prøvet at overtale dem til adventgaver, men det vil de ikke høre tale om, selvom jeg har prøvet at forklare dem, at Nisse så ville komme med nogle lidt større gaver.  Så jeg har fået strenge instrukser om at fortælle Nisse, at de altså gerne vil have en lille gave hver dag, i stedet for større gaver hver søndag.

Nu mamgler jeg bare at få alle gaverne pakket ind - jeg har en ideer om hvad jeg gerne vil, men nu må vi ses om jeg får det gjort.

Hvad med jer - laver I pakke kalender? Foretrækker i 24 gaver eller 4 gaver?


6 kommentarer:

Laila Knattrup sagde ...

Vi har også en lille nisse der kommer med en lille gave hver dag. Den store på 7 elsker det og glæder sig hverdag til at se hvad Nissen finder på (den yngste er kun 5 mdr så hun er nærmest ligeglad selvom jeg kan høre store søster sige at det er synd for baby at hun ikke får.
Jeg har endnu ikke købt en eneste gave, for jeg har det lidt lige som dig, at jeg gerne vil undgå alt det der skrammel. Men flotte gaver du har fundet.

Camilla Christensen sagde ...

Jeg plejere heller ikke at være så tidligt ude - og ender ofte at gå lidt i panik i Søsteren Grene eller Tiger butikken.

Frk. Struds sagde ...

Hjemme hos os får børnene også en gave i sokken hver dag. Jeg har lige samlet gaver sammen fra skabene i aften (jeg samler gaver i løbet af året).
Jeg et ikke helt i mål endnu, men der er heldigvis ikke så langt..
Jeg syntes, det er en hyggelig tradition at få en lille ting hver dag..

Livsglimt sagde ...

Fine gaver du har fundet. Jeg har også lavet pakke-kalender siden den ældste nærmest var baby, fordi jeg synes at det er så hyggeligt. Hun er 11 år nu og har for første gang sagt at hun hellere vil have en større ting i weekenden. Det synes jeg faktisk er en lille smule sørgeligt! :-)

Camilla Christensen sagde ...

Jeg vil ønske, at jeg huskede at samle ting i løbet af året - de sidste år synes det har været svært at finde gode gaver, men synes faktisk jeg har været heldig i år.

Camilla Christensen sagde ...

Det kan jeg godt følge dig i - men det jo lidt nemmer at finde 4 gaver i stedet for 24 :-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...