onsdag den 12. november 2014

Juleindkøb i Bilka

Det kan ikke fornægtes, så er det den tid igen - og vi kan ikke komme udenom at der skal handles stort ind til jul - det meste kan faktisk klares i Bilka, for de har næsten "alt" i Bilka, ja man kan endda købe lænestole i BilkaDer er faktisk kun 2,5 uge til 1. december - det synes jeg faktisk er lidt vildt - som året da flyver afsted.  Så der er kun 2,5 uge til der skal tændes lys i adventskranse, kalenderlys skal laves/købes og de første gaver til sokken skal være klar. Der skal hænge lys op i træer udenfor og julepynten skal findes frem fra gemmerne.

Har jeg nævnt, at jeg glæder mig!!! Jeg elsker bare jul - og det vidst ikke første gang jeg skriver det, og jeg glæder mig noget så meget til den tid vi går i møde.  Der skal nusses med ting, der skal kreeres og bages. J E G  E L S K E R  J U L  - hvis nogle skulle være i tvivl.

Men det betyder også der skal handles ind - det er tid til planlægning og listelavning.  Noget af det første jeg har på listen er små planter/træer til krukkerne udenfor - de skal pyntes med lys. Så skal der købes materiale til kransen til døren, samt en adventskrans og skal pigerne have lov til at lave et kalenderlys. Og hvis jeg ikke tager meget fejl, så kan jeg få det hele i Bilka, har faktisk kørt i Bilka flere år når der skulle handles ind til jule dekoration mm.

Det næste der så skal handles ind til, er småkager og konfekt - det laves der hver år hjemme hos os, og de sidste par år har pigerne faktisk været nogle gode hjælper.  Og der skal laves meget, vi holder nemlig julehygge for hele vores familie hver år, vi er ofte ca. 35-40. Så der skal bruges mange æbleskiver og suppe til sådan en eftermiddag - så det gælder om at følge med i tilbudsavisen, og så købe tingene i Bilka når det er på bud.

Så nu har vi vidst fået slået fast, at man kan få alt til julen i Bilka - og det kan man faktisk også - selv julegaverne. De har en rigtig god legetøjsafdelingen, de har altid de nyeste bøger og et stort udvalg i elektronik.  Jeg er i hvert fald sikker på at jeg nok kommer forbi Bilka en gang eller to inden jul.
1 kommentar:

Fru Melgaard sagde ...

Åh ja 2,5 uge til juleræset sætter ind i Bilka. Ja tak til en god hyggelig december, men tror jeg springer Bilka over;-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...