tirsdag den 27. august 2013

Ocean4kids.dk
Hvor er det bare dejligt, at det dejlige sommervejr fortsætter, og vi stadigvæk kan have bare ben og sandaler. Men desværre så venter efteråret lige rundt om hjørnet, og så er det væk med shorts og sandaler, men frem med regntøj, gummistølver og de lidt varmer jakker.

Børn har det desværre med at vokse i løbet af året,  så ofte kræver det nyt udstyr når efteråret kommer.  Karoline kan heldigvis stadigvæk passe sit fra sidste år, men Josefine skal have nyt regntøj, og de begge skal nye gummistøvler.

Ocean4Kids, er stedet hvor man kan finde det hele. De har et rigtigt stort udvalg af regntøj til både piger og drenge, i et stort udvalg af farver, både i mønster eller ensfarvet. Man kan købe hele sæt, eller man kan købe jakke og bukser seperat og på den måde kan man selv vælge om det skal være alm. bukser eller overalls. Det synes jeg faktisk er rigtigt smart, så man kan få den model man fortrækker.

Men det er ikke kun regntøj og gummistøvler man kan købe hos Ocean4kids.dk, de har også et stort udvalg af fleece og soft shell jakker der er perfekt her til efteråret, samt et lille udvalg af vintertøj.

De har gratis fragt på alle forsendelser, og jeg synes deres priser virker meget fornuftige. Besøg deres hjemmeside for mere information.

Recommendation of a danish webshop where you can get rainwear and wallies.

Dette er et sponsoret indlæg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...