fredag den 16. august 2013

I vores hovedstad - ferie vol. 5

Vi har haft en ferie fyldt med mange forskellige oplevelse, lige fra sommerhus med hele svigerfamilien, til overnatning i telt på campingsplads, til 3 dage i vores skønne hovedstad. Vi havde fundet et tilbud hos Arp Hansen group, hvor vi fik 2 overnatning inkl. morgenmad for 4 personer på deres hotel The Square på Rådhuspladsen - perfekt placering (især når man ikke alt for godt gående) Det var et utroligt dejligt værelse, vi fik et familierum, og god plads. 
Frokost i Torvehallerne - pigerne elsker bare fiskefrikadeller.


Aftensmad på hotelværelset - lækkerier købt i Torvehallerne - havde der ikke regnet i løbet af dagen, så skulle vi havde siddet i Kongens Have.


Afterdinner drink og is i Nyhavn

Pitstop på en legeplads skulle der også være tid til.
Lidt af de skønne bygninger i København

På kanalrundfart - og en lille pige der var blevet lidt trætIngen tur til København uden en tur i Tivoli. Billetterne havde jeg købt hjemmefra, da jeg havde fundet dette her tilbud. I stedet for at købe både et turpas til Thomas og jeg, havde vi købt et ledsager turpas til Josefine, så hun kunne få en af os med.
Pigerne havde deres nye nederdele på syet efter denne her diy i Liberty stof købt i London.

Pictures from our minibreak in Copenhagen.

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ser det skønt og hyggeligt ud. Min søstre, vores forældre og jeg besøger København hver sommer, og det er en kæmpe fornøjelse hver eneste gang (:

- Kit

Tina Liel sagde ...

Sikke en masse dejlige ting I har nået i ferien. Og sikke et vejr!!!!! Kunne ikke have været bedre. Det regnede 30 min. i al den tid jeg var på ferie i DK! Knus

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...