onsdag den 12. juni 2013

Prinsessefest vol. 1


I fredag var det så endelig dagen hvor Karoline skulle holde sin Prinsessefest for en lille håndfuld veninder. Som I kan se på de første billeder, så var Karoline helt i hopla, dog var man ikke helt med på at der skulle tages billeder sammen med lillesøster.

Som jeg tidligere havde nævnt, så fandt jeg inspiration til festen lige her, og synes faktisk jeg slap godt fra det pink og grå tema. Og pigerne komme alle de deres tyl skørte - jeg glemte selvfølgelig at få et billede af dem alle samlet.

Jeg havde valgt at invitere til en aftensfest, så menuen stod på "lav selv" pizza og gnave grønt. Jeg havde rullet dejen ud, og smurte tomatsovsen på og drysset osten over. Derefter fik pigerne lov til selv at komme deres fyld på, så de fik lige den pizza de ville have.

Af aktiviteter for aften havde jeg arrangeret neglebar og tatoshop. Jeg havde fundet alle pigerne neglelak frem og købt nailstickers både på nettet her og i Matas. Samme sted havde jeg købt børne tatoveringer.  Der gik helt sport i at få så mange tatos som mulig.
Jeg havde valgt ikke at lave en skattejagt i år, men i stedet for havde jeg lavet en quiz med spørgsmål omkring Disney Prinsesserne, og der var præmier til dem alle.
Ellers havde jeg ikke arrangeret, ud over at de fik mulighed for at se Disney Sjov mens de fik popcorn og slikposer.

Vi sluttede af med kage, men mere om den i et andet indlæg.

Pictures from Karolines Princess party with a pink and grey theme. I found the inspiration here.

2 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Sikke en super flot bord, du har godt nok gjort meget ud af festen er sikker på at det var en fantastisk aften.

Unknown sagde ...

Hvor har du lavet en smuk og festlig prinsessefødselsdag - heldige piger!!

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...