mandag den 4. marts 2013

Eventyrlig dag
Vi var så heldig at få billetter til musicalen Snehvide på Aarhus Teater. Da forestillingen var for børn over 7 år, havde vi valgt kun at tage Karoline med. Så lørdag formiddag kørte vi til Aarhus. Josefine afleverede vi ved Faster Anne og Ralph, hun havde været lidt sløj om fredagen, så vi valgte ikke at tage hende med ind til byen og til frokost.
Så vi havde en rigtig hyggelig dag bare med Karoline, hvor vi fik shoppe lidt og spiste frokost på Cafe Slap Af. Et rigtig hyggeligt sted, og de havde en fin børnemenu. Thomas og jeg var dog lidt skuffet over deres burger, de kunne slet ikke måle sig med dem vi plejer at få på Römer.
Man kunne virkelig mærke at karoline nød alenetiden sammen med mor og far, og vi synes også det var rigtig hyggeligt. Hun har en alder nu, hvor der er ingen brok over at man skal gå i butikker og hun kan finde ud af at sidde stille på en cafe.

Hvis det ikke var fordi at stykke Snehvide havde sidste spille dag i går, så ville jeg bestemt anbefale at se det - det var en fantastik stykke - Snehvide sang utroligt smukt, og de 7 skuespiller der spillede dværgene, gjorde et suverænt arbejde med at give publikumet illusionen om at de var dværge, selvom de var voksne med normal højde. Det var en eventyrlig oplevelse.

Så nu er det Josefines tur til en alenedag med mor og far - hun vil gerne i biografen.

2 kommentarer:

Ulrikes-Smaating sagde ...

hej,
da var da vidst hyggeligt :0), jeg elsker snehvide. Det er desværre lidt langt væk, vi bor i Pandrup.
hilsen Ulrike

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Så meget længere væk er Pandrup ikke end Aalborg, det er da kun 20 minutter mere. Men hvis stykket kommer til Aalborg på et tidspunkt, synes jeg bestemt I skal tage ind og se det.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...