tirsdag den 19. marts 2013

Cupcake Tuesday - cookies



Sprøde havregrynscookies som er bløde inden i.  Og med havregryn og rosiner, så må de da være sunde ;-)

20 tsk

250 g blødt smørr
160 g rørsukker
160 g lys muscovardo sukker
2 æg
1/2 tsk vaniljepulver
380 g mel
1 tsk natron
1/2 tsk kanel
110 g havregryn
220 g rosiner

Smør og sukker røres sammen til en cremet masse. Æggene røres i et af gangen. Vaniljepulver, mel, natron og kanel blandes og røres i massen. Tilsæt havregryn. Rosinere røres i dejen med en træske.
Dejen sættes i klatter på en bageplade med bagepapir med stor afstand. Bages ca. 12-15 minutter ved 170 grader. Lad dem afkøle på en bagerist.

2 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Mmm de ser gode ud, så gode at Emil og jeg også vil gå ud og bage nogle cookies

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Altid glad for at inspirere :-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...