søndag den 23. september 2012

En efterårsdag i Zoo
En dejlig efterårsdag hvor solen skinnede (dog var vinden lidt kold) blev tilbragt i Zoologisk have.

Vi købte årskort til Aalborg Zoo da vi var der i forbindelse med Karolines fødselsdag, så det er jo bare med at få det brugt. Og når man har årskort kan man også bare nøjes med at være der et par timer.

Vi havde taget frokost med, som vi spiste med udkig til det nye rovdyr anlæg, hvor for en gang skyld både Tigerne og Løverne var ude.

Det var ikke en planlagt tur i Zoo, men noget vi besluttede om morgen, så inden vi spiste morgenmad rørte jeg en dej sammen, som stod og hvilede mens vi spiste.

2/3 del af dejen blev æltede sammen med lidt 5-korns blandning og blev til 8 aflange boller. Resten af dejen blev rullet ud og smurt med remonce af smør, sukker og kanel, og blev til 4 kanelsnegle. Det hele fik lov til at hæve i ca. 30 minutter og skulle bare bages i oven i ca. 15.

Bollerne var stadigvæk lidt lune da vi skulle afsted, så jeg tog pålægget med i Zoo, og så blev det til smør selv.

Og, ja - det er en krabbe isbjørnen lege med, og efterfølgende spiste.

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Det er altid hyggeligt med en tur i Zoologisk Have, kommer sådan til at savne mit årskort, når det udløber engang i starten af januar (:

- Anne

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Vi er også rigtig glad for vores, det er penge godt givet ud. Pigerne nyder virkelig at komme der op. Og så har vi været i Den gamle by gratis med kortet - dejligt bonus

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...