onsdag den 23. november 2011

Puuha

Så er der pakker klar til at bliver sendt afsted - var ellers fordi Føtex idag, men kom først kl. 17.05, og så var posthuset lukket, så det bliver først i morgen.
Puuha, synes godt nok at ugen er ved at overhale mig inden om. Vi kom hjem søndag aften efter en fantastisk weekend i London (mere om det i et andet indlæg), derefter op mandag morgen og på arbejde. Det blev dog kun til en halv dag, da jeg skulle til i Aarhus til kl. 13 for at være hårmodel. Vi skulle bruges til et kursus/show, så det blev en lang aften, hvor vi (sammen med en kollega) først var tilbage i Aalborg kl. halv elleve. Op kl 5 tirsdag morgen for at nå 6.45 flyet til København, tilbage i Aalborg igen kl. 18.
I dag er har heldigvis været en normal arbejdsdag, bort set fra at min forelæsning var flyttet så vi først var færdig kl. 16.15, så det blev lidt sent inden jeg fik hentet piger og kommet forbi Føtex. Nu skal der bare slappes af på sofaen med hæklettøjet og Broen inden det går løs igen i morgen. Jeg skal endnu engang tidligt op og være hos en kollega kl. 6.50 inden tur går til Aabenraa, så i morgen bliver også en lang dag, ja og fredag bliver ikke bedre. Der skal jeg endnu engang med 6.45 flyet til København og videre til Køge. Jeg ser virkelig frem til weekend, hvor pigerne og jeg skal hjem til min far. Sammen med min søster og hendes drenge skal der bages julesmåkager - lige som vi gjorde da min mor levede.

2 kommentarer:

Heidi P sagde ...

Uhh, det ser rigtig fint og ultra spændende ud!! Glæder mig til at få adventsgaverne ind ad døren, men bliver jo helt barn igen *smil* Det lyder som en rigtig hård uge, så vil ønske dig en super dejlig afslappende weekend når du når dertil.

Hilsen Heidi

Anonym sagde ...

Her glæder vi os også til at uge snart er omme, fordi det har været influenza og ondt i halsen der har præget vores uge, men mest fordi vi glæder os til en hyggelig bagedag på lørdag.

Knus
Gitte

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...