søndag den 27. november 2011

Startskud på julen
Så er opløbet til julen skudt igang. Lørdag var vi hjemme hos min far sammen med min søster og hendes 2 sønner for at bage julesmåkager. Vi lagde ud med pebernødderdej og satte alle fire børn i gang med at trille. Det var dog ikke alle pebernødder der blev runde. Derudover blev det også til Finskbrød efter en Frk. Jensens opskrift, Specier efter denne her opskrift, Vaniliekranse også efter Frk. Jensens (Glemte af tage billeder af dem) og Klejner efter en gamle opskrift fra Gluten.  Min søster og jeg blev hurtig enig om at grunden til vi aldrig selv bager klejner er, det tager godt nok lang tid og er meget møjsomt, men min far elsker klejner.
Da vi kom hjem om aften nåede jeg lige at få vores advents "krans" færdig så det kunne blive tændt søndag morgen. Jeg har i år valgt en mere minimalistisk udtryk med inspiration hentes fra det forrige nummer af Isabella. (Sidste år bandt jeg selv en krans med forskellige grene og blomster)

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det lyder og ser ud som en rigtig dejlig juleweekend. Vi har også hygget herhjemme, med hjemmebag, vafler og oppyntning til jul.

Mette (Fru Kubiks lækkerier) sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt.
Vi har lige holde en ligendende weekend :)

Mette

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...