250 g smør
250 g sukker
1 dl fløde (eller mælk)
1½ tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
½ tsk peber
½ tsk kardemomme
½ tsk bagepulver
1 tsk natron
500 g hvedemel
Det hele æltes godt sammen. Jeg brugte min rørmaskinen, så det går det jo som en leg. Del dejen i mindre stykker, som rulles til stænger. Stængerne skæres i små stykker der trilles til kugler. (Her er hjælpen fra små hænder rigtig godt) Pebernødder bages ved 250 grader indtil de er lysebrune.
2 kommentarer:
Det er den samme opskrift som jeg bruger, så ja det er nogen år siden den kom frem. Jeg fik min skrevet i kogebogen da jeg var på Husholdningsskole. Så den er vist godkendt.
Kh. Lis
Ej, hvor pudsigt at det er den samme opskrift vi her
Jeg fik opskriften godkendt at manden, men kommentaren, "det dur ikke du bager så gode pebernødder, for så spiser jeg dem bare".
Send en kommentar
send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig