mandag den 17. december 2012

17.december - rester



Rester af den gode slags. Her kommer en fin ide' til bruges af en rest smeltede chokolade. Da jeg lavede marcipan konfekt fik jeg en pæn rest af det smeltede chokolade, og det skulle jo ikke gå til spilde, så jeg blandede hakket nødder og rosiner, og rørte det godt rundt. Satte det som små toppe på et stykke bagepapir med 2 teskeer. Lod det stå koldt indtil det var størknet og opbevares nu i en lufttæt beholder i køleskabet.

Hvem har sagt rester skal være kedelige :-)

Og så er der kun 1 uge til jul - er I ved at være klar?

Småkager og konfekt er lavet forlængs. Huset er pyntet og juletræet ligger i kælderne og venter på at komme op. Det jeg mangler er julegaverne - er slet ikke begyndt, men det må vente til efter på onsdagen - eksamen skal lige overståes.

4 kommentarer:

From sagde ...

Oh ja, det er den lækreste måde at bruge resten af chokoladen på. Det gør jeg også altid :)

Home by Bianca sagde ...

Fantastisk måde at få brugt de lækre chokoladerester på :)

Pernille sagde ...

Umm det gør jeg også altid. Nogle gange også med kokos eller med cornflakes og lidt revet appelsin :)

Pøj pøj med din eksamen.

Knus

Unknown sagde ...

Mange tak - håber I får en god ferie i DK.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...