tirsdag den 12. marts 2013

Cupcake Tuesday - kage men ingen sukker




Jeg får besøg af tøseklubben i morgen, så har været i gang med at bage. Jeg besluttede mig for at prøve en kage uden sukker og mel, så det blev til en dadelkage med kakao og appelsin. En skøn tung kage, der minder meget om brownies. Har allerede prøvesmagt kanterne, skulle jo være sikker på at den kunne spise, og det kan den bestemt.

400 g tørrede dabler uden sten
100 g mandler
100 g hasselnødder
2 bananer
2 dl 100 % kakaopulver
1 dl hasselnødolie
saft og skal fra en appelsin
1 tsk vaniliepulver
2 tsk kanel
en knivspids salt
en knivspids peber
6 æg

Tænd ovenen på 160 grader. Et tærtefad beklædes med bagepapir eller smøres med olie.
Alt pånår æggende kommes i en foodprocesser og hakkes til en ensartede masse. Æggene tilsættes et af gangen, og dejen røres godt sammen efter hver æg.
Dejen hældes i formen, og bages i ca. 35-40 minutter.

____________________

I am having some girls over tomorrow night, so I made a cake without sugar and flour. A really moist cake, a bit like brownies.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...