tirsdag den 19. marts 2013

Cupcake Tuesday - cookies



Sprøde havregrynscookies som er bløde inden i.  Og med havregryn og rosiner, så må de da være sunde ;-)

20 tsk

250 g blødt smørr
160 g rørsukker
160 g lys muscovardo sukker
2 æg
1/2 tsk vaniljepulver
380 g mel
1 tsk natron
1/2 tsk kanel
110 g havregryn
220 g rosiner

Smør og sukker røres sammen til en cremet masse. Æggene røres i et af gangen. Vaniljepulver, mel, natron og kanel blandes og røres i massen. Tilsæt havregryn. Rosinere røres i dejen med en træske.
Dejen sættes i klatter på en bageplade med bagepapir med stor afstand. Bages ca. 12-15 minutter ved 170 grader. Lad dem afkøle på en bagerist.

2 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Mmm de ser gode ud, så gode at Emil og jeg også vil gå ud og bage nogle cookies

Unknown sagde ...

Altid glad for at inspirere :-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...