Vi havde familien til forsinket Morens And i fredags og som dessert havde jeg lavet disse skønne brownies som blev serveret med hjemmelavet vaniljeis.
De var et stort hit, så jeg synes I skal have opskriften.
12 stk.
200g mørk chokolade
175 g usalted smør
325 g sukker
130 g mel
3 æg
Flormelis til pynt
Chokolade hakkes groft og smeltes sammen med smørret over vandbad indtil det er glat og skindende. Tages af varmen. Først røres sukke godt ud i chokolademasse. Derefter melet og til sidst æggene. hæles i en form 20 x 30 beklædt med bagepapir. Bages ved 170 grader i 30-35 min indtil den er "flakey" på toppen men stadigvæk blød inden i. Pas på ikke at give den for meget for så bliver den tør. Når den er afkølet drysses den med flormelis og skæres ud i 12 stykker.
1 kommentar:
Årh for søren det ser lækkert ud!
Send en kommentar
send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig