onsdag den 30. oktober 2013

Kanel "Pull a part" brød





I efterårsferie bagte pigerne og jeg dette kanelbrød. Et utroligt lækkert brød - blødt og svampet med masser af smag.  Opskriften har jeg her fra. Jeg brugte dog frisk gær. som jeg så rørte ud i væsken ellers brugte jeg fremgangsmåde i opskriften.
Jeg har omskrevet opskriften til danske mål for at gøre det lidt nemmer, men fremgangsmåde skal I finder her.

Dej:
375 g mel
65 g sukker
50 g gær
1/2 tsk salt
60 g smør
0,75 dl mælk
0,5 dl vand
2 æg
1 tsk vanilie ekstrakt

Fyld:
220 g sukker
2 tsk kanel
1/2 tsk muscat nød
60 g smør


6 kommentarer:

Maj sagde ...

Mums, hvor ser det lækkert ud!

A + K = ♥ sagde ...

Åh, hvor lækkert. Alle former for gærdej og kanel i kombination, brød, snegle, stænger - det er alt sammen så godt (:

- Anne

ditts sagde ...

Åh, du har simpelthen lavet det brød. Pin'ede det for nogle år siden, skrev endda opskriften ud, så den ligger i papirform i opskriftmappen -MEN har stadig ikke prøvet det. Det ser utrolig lækkert ud. Tak for billedet af tværsnittet, så får man virkelig lyst til det ;-) MMmmmm.

Unknown sagde ...

Det var også sindsygt godt :-)

Unknown sagde ...

Helt enig - kanel kan gøre meget - bruger det også på min græske yoghurt om morgen for at give noget sødme. Og pigerne elsker når de får æblebåde drysset med kanel med i madpakken

Unknown sagde ...

Du skal prøve det - er utrolig godt. Valgte bevidst at tage billede med af tværsnittet netop fordi det viser hvor svampet/snasket brødet er.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...