fredag den 12. april 2013

Sjovt at prøve noget nyt


I efteråret fik min nyt arbejde - efter 16 år sammen sted, havde han brug for nye udforderinger - og det har han fået.  Han er gået fra at sælge "Feta" ost til nu at sælge fisk og skaldyr. Det betyder at der er kommet meget mere fisk og skaldyr I vores kost - før hen var det godt nok et af de kost råd vi ikke var særlige gode til at leve op til - men det er der blevet ændret på.
Det betyder, at vi kommer til at prøve mange nye ting - så bl.a. her for et stykke tid siden hvor vi lavede muslingesuppe - mums hvor var det bare godt. Vi lavede det som forret en aften vi far var på besøg.

4 personer som forret

1 kg muslinger - vi brugte frossen
2 forårsløg
1 fed hvidløg, fint hakket
250 ml hvidvin
1 tsk karry pulver
100 ml fløde

Bruges der friske muslinger, så husk at rengøre dem godt, og smid dem ud der allerede er åbnet. Varm en stor gryde op, tilsæt forårsløg, hvidløg, hvidvin og karry pulver og kog op. Hæld muslingerne i gryden og lad dem koge i 3 minutter ved høj varme (lidt længere hvis man bruger dem fra frossen) med låg. Ryst gryden let engang imellem. Når låget fjernes skal alle muslinger være åbnet, dem der ikke er, smides ud. Tilsæt fløde og suppen er klar til at blive serveret med noget lækkert hjemmebagt brød - enjoy.

____

Last autum my husband changed jobs and went from selling fetacheese to selling seafood. This means that there are a lot more seafood in our diet now, and we get to try new things. A while back I made a mussel soup as a starter an evening my father was over.

1 kg Mussels
2 spring onions finely sliced
1 clove of garlic finely sliced
250 ml white wine
1 tbs curry powder
100 ml cream

Clean the mussels and discard any that are open. In a large pan with a lid bring spring onion, garlic, white wine and curry to the boil. Tip in the mussels, put on the lid and let them boil at a high heat for 3 minutes. Remove the lid and discard any mussels that hasn't opened. Pour in the cream, and the soup is ready to serve with freshly baked bread - enjoy.

1 kommentar:

Teresa sagde ...

Tillykke med din mands nye job. Dejligt med mere fisk i menuplanen. Jeg har en svoger, der også sælger fisk og vi glæder os over hver gang de lige har noget fisk vi skal smage. Du kan godt glæde dig.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...