torsdag den 27. februar 2014

Fashion blogger !!!!!!!



Fashion blogger - ja det bliver jeg aldrig - det har jeg simpelhen ikke nok nyt tøj til - tror hurtig at I ville blive træt af at se med i det samme næste hele tiden.

Jeg er bare ikke en der shopper så tit - hvis jeg havde ubegrænset midler, så tror jeg, at jeg nok ville shoppe lidt mere, men det har jeg bare ikke.  Krydser finger for at det er mig der vinder de 152 millioner i lotto i morgen (kræver nok at jeg spiller - hø hø)

Oftes shopper jeg kun når jeg virkelig mangler, så derfor sker det ikke så tit. Det er oftes pigerne der bliver shoppet til.

Men for ikke så lang tid siden stod jeg i den situation at jeg skulle i byen både fredag og lørdag i den samme uge og fredag i uge efter - så det krævede nogle nye toppe.

Jeg er typen der har med at gå i de samme butikker - selvom der er rigtig mange forskellige tøj butikker i Aalborg, så er det næste altid de samme 5-6 stykker jeg kigger ind når der skal shoppes - og der er rigtig mange af butikkerne i Aalborg jeg slet ikke har været inden i.

I af de butikker jeg tit vender tilbage til, er Espirt. Her kan jeg næste altid finde noget der passer mig - og det lykkes mig også sidst, hvor jeg gik ud af butikken med 4 toppe og et par busker (kun buskerne var på udsalg) Jeg købte bl.a. den sorte skjorte som I ser på kollage - den er rigtig god til arbejde.

Jeg kan godt lide Espirt's tøj og det faktum at de har tøj til næsten alle lejligheder og alle typer. Er du til det afslappede, så har Espirt tøj til dig - skal du have Business wear, så er Espirt for dig - leder du efter Jeans,  så er Espirt også stedet for dig - sidder faktisk lige nu i et par jeans fra Espirt som bare sidder fantastik godt.
Og så kan jeg godt lide at tøj også sidder godt på en selvom man er størrelse 42/44.

Har man ikke en Espirt butik i nærheden, så er det godt at de har en Webshop (og der er gratis fragt og returninger - me like :-) )

Og det er ikke kun til os kvinder der kan shoppe hos Espirt - de har også tøj til mænd og børn.




onsdag den 26. februar 2014

Vitello

Vitello er årest børne- og skoleforestilling på Aalborg Teater, Karoline var inde og se den i går med skolen, og vi skal alle 4 ind og se den på næste lørdag.
Karoline synes den var rigtig sjov og skæg - og glæder sig til at skulle se den igen.




Så her i vinterferie gik vi i gang med at læse nogle af Vitello bøger, som jeg havde lånt på biblioteket.

Kender I drengen de kalder Vitello? Jeg gjorde ikke før - men det gør jeg nu. Det er nogle rigtig sjove og skøre historie, og de har en passende længed. Det passer med at man kan læse den som godnat historie.  Vitello har også en fanside på Facebook.

Vitello møder Gud: "Vitello har en af de dage hvor det ikke er så sjovt at være Vitello og ikke have nogen far. Men så møder han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg. Han sidder med en øl på en bænk ved centeret. Vitello kender kun to gamle mænd med så store hvide skæg. god og Julemanden. Og det er ikke jul. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske, alt i hele verden....
(Taget fra bagsiden af bogen Vitello møder Gud)

Bor I i Aalborg eller omegen og har mindre børn, så skulle I bestemt overveje at se forestillingen på Aalborg Teater - den får gode anbefalinger fra Karoline. Forestillingen går indtil den 29. marts.

tirsdag den 25. februar 2014

Fastelavnsris



Så er pigernes fastelavnsris kommer hjem og stå i stuen. Lørdag aften pynter jeg dem med lidt slik, så de er klar til søndag morgen hvor de skal rise os ud af sengen.

Til inspiration for jer andre, gennemgår jeg nedenfor de forskellige former for pynt vi har lavet.


Masker skal der jo til. De sorte masker er fra et ark jeg har købt i panduro hobby, og som pigerne selv har klippet ud (jeg hjalp med øjnene) Så har de bare ellers pyntet dem som de havde lyst til - i år er der blevet brugt piberenser, skum klistermærker og pom pom'er.  Har man ikke lige et ark med masker - som er det bestemt ikke svært at lave dem selv. Den hvid kattemaske har Karoline selv tegnet, og jeg synes faktisk den er blevet rigtig fint.  Har I brug for mere inspiration til masker, så kig her eller her hos Badut.


Disse fine fastelavnshatte er også super nemmer at lave - og kræver ikke mange materialer.
Pigerne har tegnet en cirkel på et stykke pap - vi brugte en frokost tallerken som skabalon, og derefter klippet den ud. Jeg klippede derefter en hak i cirkel (klippende en trekant af) Inden den blev samlet med tape, pyntede pigerne dem med tusser - men her kan man også have brugt perler, palietter, piberenser mm.
Kvasten i toppen er lavet af tynde strimler af creppapir, som er sat fast på indensiden inden jeg samlede hatten.


Disse små kroner er klippet ud af eb toilet rulle - igen valgte pigerne at pynte dem med tusser - man kan også bruge perler og piberenser som her.

Kvasterne i silkepapir er super nemmer at lave - men de mindre børn skal nok have lidt hjælp, især til at klippe.  Se hvordan lige her.

Her kan I se vores fastelavnsris fra forrige år.

Hvad med jer - laver I fastelavnsris? Og bliver I riset op søndag morgen?


søndag den 23. februar 2014

BEAUTY AKADEMIET

Beauty Akademiet er en webshop hvor man kan købe nogle af de skønhedsmærker der førhen kun var mulige at købe ved kosmetologer mm., bl.a. forhandler de, de 2 verdens anerkendte mærker Gatineau og Guinot.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste et produkt fra Beauty Akademiet, og mit valg faldt på en pudder fra det engelske mærker Lily Lolo.


Lily Lolo er en serie af mineral makeup lavet af naturlige ingredienser - så ingen parabener mm her. Det er en makeup der er hudvenlig og ikke tilstoppende - hvilken er grunden til jeg valgt et af deres produkter.
Jeg døjer med uren hud lige for tiden (tror aldrig jeg har haft så mange bumser i hele mit liv - jeg var meget heldig i teenage åre, hvor bumser kun har været et par stykker af gangen - lige nu har jeg lidt flere) Det betyder at jeg bliver nødt til at have makeup på hver dag, i hvert fald de dage jeg skal udenfor døren - og så har det altså stor betydning at det er en let og ikke tilstoppende makeup jeg har på, men stadigvæk en der dækker det værste. 
Pudderen jeg har valgt at teste - føles utrolig let at have på og giver et rigtig godt finish. Det kan være det næste jeg skal prøve er deres foundation. 

Meeen, da jeg snusede rundt på hjemmeside for at finde ud af hvad jeg ville testet faldt jeg over denne her maskine. 

En Iskin Pore Perfecting System - og så endda til halv pris - så den blev klikket hjem sammen med dette tilbehør

Jeg har kun fået brugt microdermabrasion'en en gang, men børsten bruger jeg næste hver dag. Da den er vandtæt bruger jeg den mens jeg er i bad, jeg holder den dog ikke ind under bruserne. Jeg kan virkelig mærke at jeg har fået en bløder og også lidt glatter hud af den. 

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Beauty Akademiet.

fredag den 21. februar 2014

Vi holder vinterferie

I








Vi holder vinterferie i sommerhus ved vesterhavet. En god blanding af slappe af, hygge os og lave ingenting blandet med lidt krea og bagning. 
I går fik vi lavet pynt til fastelavnsris, noget vi laver hver år. Og i dag er der bagt fastelavnsboller - de første i år. 

Beklager det lidt roede layout, men jeg blogger fra telefonen. Jeg har godt nok slæbt computeren med i sommerhus, men jeg gider ikke finde den frem - er gået i total feriestemning. 
Er der nogle der kender en app til telefon/iPad hvor man kan redigere billedeopløsning på billede. Jeg ændre nemlig alle min billeder til 900x600 så de passer til størrelse på min side. Jeg synes ikke jeg har kunne finde en. 

torsdag den 20. februar 2014

Moar

De fleste børn lærer først ordet Far inden de lærer at sige Mor. Men så er det som om de glemmer ordet - synes i hvert fald ikke jeg hører andet end moar - vi kan begge være i det samme rum - men det er altid ordet Moar der bliver sagt når der skal spørges om noget eller man skal bruge noget. 
Er begyndt at minde pigerne om at de altså også har en far - han kan også godt hente vand eller tage stilling til om man må få en guld karamel. 

Hvordan er det hjemme hos jer - er Moar også standard hos jer. 

tirsdag den 18. februar 2014

Fastelavnsdragt anno 2014

Jeg har måtte overgive mig - efter flere år med hjemmelavet fastelavnsdragter - så har pigerne i år fået lov til at vælge deres dragt i Toys R Us. Josefine ville gerne være Anna fra Frost - så det skulle hun da have lov til at være - og Karolines valg faldt på en indianer dragt, og så fik hun en bue og pil med.   



I kan se hvad jeg tidligere har lavet til pigerne i dette og dette her indlæg. På den ene side, er jeg da lidt ked af at jeg ikke får lov til at kreere et eller andet tid dem, men på den anden side, så er jeg lidt glad for at slippe for stresset. Så kan vi bruge tiden på at lave fine fastelavns ris og sjove masker i stedet for.   - Og ja, selvfølgelig på at bage fastelavnsboller - har slet ikke bagt nogle endnu. Men ferien står for døren, så det skal der rodes bod på. (Her i det nordjyske har vi jo først vinterferie i uge 8) 

Har I brug for inspiration til hjemmelavet fastelavnsdragter, så er der flere blogge der er et besøg værd. Bl.a Badut, som hver år har et Fastelavns tema. Laralil laver nogle rigtig fine dragter til sin datter og hos Hverdagsmadkommer de på nogle virkelig opfindsomme dragter. 

Har I andre steder hvor I finder inspiration, så må I gerne smide en kommentar, så skal jeg nok samle op på det. 

mandag den 17. februar 2014

Diamonds are a girls best friend

Jeg går med smykker hver dag - selvom om sommeren - hvilken resultere i de flotte hvide striber på fingerene og armen - tsk tsk. 

Men det er næsten altid de samme smykker jeg går med - i hvert fald når de kommer til ringe - der er det de samme 4 jeg har på hver dag. På venstre hånd har jeg min vielsesring, forlovelsesring og en alliancering jeg har fået af Thomas da jeg blev 23 år (ja, den er ved at have nogle år på bagen) På højrehånd har jeg en ring fra Georg Jensen som jeg fik i fødselsdagsgave det år vi fik Karoline. De ringe sidder fast på mine fingere. 

Ur, er heller ikke noget jeg skifter ud - jeg har haft det samme ud i godt 11 år - og det beholder jeg til det ikke kan mere. Det er et IWC ur - så det skulle gerne holde i lang tid endnu. 

Når det kommer til øreringe og armbånd - sker der mere udskiftning - især kan jeg godt lide at bruge forskellige øreringe - og lige fortiden kan jeg rigtig god lide at bruge dem der hænger ned fra øret - i mange år brugte jeg næsten altid kun ørestikker - især mine sorte marguerit ørestikker. Men nu er der kommet mere variation i mit udvalg - og jeg er altid på udkig efter nye der kan pryde mine øre. 

Hos Aveny.dk har de et rigtig stort udvalg af smykker til fornuftige penge. Men det er ikke kun smykker, de har også et flot udvalg af ure, ja sågar briller. De forhandler flere kendte mærker, f.eks. Marguerit smykker, Spinning smykker, JewlsCPH og Story by Kranz & Ziegler.  Aveny.dk har mere en 50 år erfaring i smykker og ure branche, og udover deres online salg, så har de også en fysiske butikker i København og omegn. Men har man ikke mulighed for at besøge butikken i København, så er det jo godt at de har gratis fragt. 

På collagen har jeg samlet nogle af mine favoritter.   

onsdag den 12. februar 2014

Med top på...




Pigerne har fået nye huer og halsdisser - begge er kommet fra min hånd. 

Halsdissen er hæklet efter en diy fra Mille1000fryd, men hue er lavet i fri hånd. Jeg har hæklet i Alpaca Silk fra Drops me nål 4,5. 

Og så snakker vi ikke om at jeg startede på Josefines halsdisse i November, og blev også færdig med den i november, men manglede at hæfte ender - og havde også besluttede at hun først skulle have når jeg blev færdig med Karolines. Så planen var at det skulle være pakkegaver - det blev det ikke til. Så skulle det være julegaver - men sådan blev det heller ikke. 
Det endte med at de fik halsdisser i januar, og huer kom til dryppende. 

søndag den 2. februar 2014

Fødselsdagspynt






Dem der har fulgt bloggen i længere tid, ved at jeg godt kan lide at gøre noget ud af pynten til fødselsdag. Og til Josefines fødselsdag var det ingen undtagelse.

Jeg havde lavet 2 forskellige guirlander  - en i silkepapir og en med vimpler. Ingen af dem blev helt som de skulle, men ideen bag dem var ok.
Jeg havde fundet denne her diy på pinterest, men da jeg lavede dem om morgen inden festen, blev resultatet ikke helt perfekt - næste gang skal der afsættes mere tid.
Vimplen, er en hvid vimple købt i SG, hvor jeg efterfølgende har pyntet dem med hvid, pink og brun glimmer. Men igen, blev resultatet ikke helt som ventet. Skulle nok have malet pappet først i de 3 farver inden jeg kom glimmeret på.

Derudover havde jeg lavet servieteringe/bordkort og personlige labels til vandflaskerne.

Dugen er fra Medusa Copenhagen som jeg lige har købt. Det er en voksdug, så den kan bruges igen og igen

lørdag den 1. februar 2014

Fødselsdagskage #3



Den sidste kage jeg lavede til Josefine var denne Barbiedukke kage - endnu engang efter bestilling fra den lille dame.
Kagen lavede jeg til den dag, hvor hun skulle holde fødselsdag for pigerne fra børnehaven. Den minder meget om den kage jeg lavede til Karoline sidste år. Denne her gang valgte jeg dog at pyntet den med smørcreme i stedet for fondant.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...