fredag den 31. januar 2014

Fredag aften


Ligger lige nu på sofaen under et tæppe helt alene. Manden er i byen og pigerne sover (i vores seng). Det har været pigeaften i aften - det er det vil kalder det når far er ude.  

Fredag aften = pizza og for mit vedkommen rødvin - bare et lille glas. Normalt er det hjemmelavet pizza, men efter Karolines ønske blev det pizza fra pizzamanden. 
Vi har set Cars på Disney kanalen ( faktisk første gang jeg så den) og da filmen var slut, slog vi over på X-faktor.
På bordet blev der stillet skåle med chips og popcorn og fade med bland selv silk.  Hver fredag er det på tilbud i Kvickly til 5,95 for 100 g - et stort hit ved pigerne. 

Den resterende slik og chips er sat ud i køkkenet ellers får jeg bare ondt i maven. En film er lige gået i gang, og jeg vil prøve at holde mig vågen. 

Husk I kan følge mig på Instagram under @Frumilla

Tilbageblik 2013 4. kvartal











 I oktober stod den på kastanjedyr og efterårsdonuts.  Jeg havde pigerne med på cupcakes og cookies kursus - og jeg forsøgte mig med eclaires.
Vi hyggede i sommerhus og tog i Fårup sommerland og skar græskarlygter.
Pigerne var ude at trick og treate til Halloween - og vi fik rigtig halloween mad til aften. Der blev bagt kanel "pull a part" brød og scones og så blev der tid til lidt leg på stranden.










November bød på æbletærte - fotokursus - ændringer på en lille piges værelse og der blev hæklet endnu et tæppe.
I november blev der også flettet rigtig mange stjerne, den kom en krans op på døren, og pigerne lavede vores kalenderlys.




I december blev der produceret gavemærker, pigerne og jeg bagte og pyntede peberkager. Der blev også bagt lidt andet julebag og så blev der lavet brændte mandler. December gik også med at hygge sig med Shanes julekalender.

torsdag den 30. januar 2014

Fødselsdsagskage #2



Den dag Josefine havde fødselsdag - skulle hun have kage med i børnehaven til uddeling. Josefine er en pige der ved hvad hun vil have - især når det kommer til kager. Hun ville have en Barbiekage, som den jeg lavede sidste år til Karoline.  Så dette må jeg jo i gang med at lave.




onsdag den 29. januar 2014

Sne, sne og mere sne









Med alt det sne vi har fået det sidste stykke tid - har der været rig mulighed for at lege i sneen.

Og det har vi benyttede os af - der er blevet kastet med snebolde - bygge snemænd - og vi har været en tur på kælkebakken.

Men nu må sneen godt forsvinde igen :-)

Tilbageblik 2013 3. kvartal









I juli blev der lavet koldskål med hjemmelavet kammerjunker, jeg forsøgte mig med romkugler og jeg blev færdig med tæppet. 
Ferien stod først på camping og derefter familiehygge i København, hvor min fødselsdag blev fejret.



I august blev der bagt kanelsneglebrød og syet kjoler fra en japansk sybog. 









I september kom høsten i hus,  jeg kastede mig ud i donutens kunst, der blev bagt sodabread og gulerodsbrud. Jeg syede leggings efter Marapytta's diy og nød den flotte natur ved vesterhavet. 
Der blev lavet Rocky Road og vi gik en tur i skoven. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...