fredag den 29. april 2011

Lille hjælper

Jeg har syet forkælder til mine små hjælper, så nu er de klar til at hjælpe i køknet når der skal bages cupcakes og brød.

































Husk min Give Away - se linket i siden.

Blog Award



Jeg har fået tildelt en blogaward af Pernille med bloggen Musselade, hvilket jeg er meget beæret over.  Med den følger nogle spørgsmål, som jeg svarer på her:

Hvorfor startede du med at blogge?
Det hele startede med Sif Orellana og hendes bøger. Efter jeg havde købt de 2 nyeste bøger, fik jeg lyst til at tjekke hendes hjemmeside og fandt ud af hun havde en blog. Den begyndte jeg så at læse mere eller mindre fast, indtil en dag hvor hun lavede et link til Cupcakefabrikken. Det blev starten på min rejse ind i blogland. Efter jeg havde læste nogle blogge et par dagen, besluttede jeg, at det har kan jeg da også – og sådan startede det så. (Har dog haft en anden blog siden 2005, som vi startede da vi boede i England. Det var en måde at lade familie og venner følge med i vores liv, så det var mest billeder)

Hvilke blogger følger du?
Rigtig mange, som sagt startede det hele med Sif Orellana, Cupcake fabrikken og The Vintage Hausfrau. Jeg følger mange med forskellige indhold, nogle går på det kreative, andre bare på livet generelt og så er der kagebloggene.

Favorit make-up mærke?
Benefit og Bobby Brown.

Favorit tøj mærke?
Jigsaw, Philosophy Blues Original, Inwaer, Hugo Boss, Vila og H&M. Kan dog godt mærke at jeg er blevet lidt ældre. Jeg vil heller bruge lidt flere penge på et stykke tøj, og så ikke købe så meget. Går mere efter det jeg ved der kan holde i flere sæsoner.

Dit "må ha" make-up produkt?
Går ikke så meget op i det. Det var først da jeg fik ny frisure at jeg begyndte at bruge make-up hver dag – synes det forpligtede med den nye frisure.

Din favoritfarve?
Kan rigtig godt lide pastel farver, men det er ikke de farver mit tøj er. Tøjmæssigt er det de sorte, blå og grønne nuancer jeg bruger mest.

Parfume?
Min ynglingsparfumer er Chanel Mademoiselle og Chanel Change. Uheldigvis er jeg ved at løbe tør for dem begge. Fordi jeg ikke har så meget tilbage bruger jeg Change til hverdag og Mademoiselle til specielle lejligheder. Nu er der jo heldigvis snart Mor’s dag, så man kan altid håbe at man får noget nyt.

Favoritfilm?
Ikke nogle bestemt. Jeg kan rigtig godt romantiske komedier, især de britiske. Har set Bridge Jones Diaries I og II, Notting Hill og Love Actually flere gange.

Hvilke land vil du besøge og hvorfor?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til New York med min mand – en lille ferie bare os to. Boede et år i USA (fra 1996 til 1997) hvor jeg var Au Pair i New Jersey, så var ofte inde i New York i weekenden. Næst efter London er det en by der har vundet en stor plads i mit hjerte og som jeg vil rigtig gerne gense.

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Ferie med familien til sommer  - 10 dage i Spanien, hvor vi skal være sammen med svigerforældrene og de 2 faster i nogle af dagene. Det bliver rigtig dejligt.

-       denne award skal selvfølgelig gives videre – jeg vil gerne den til følge og håber de vil være på legen.

Sine med bloggen Pillowcaze. Sine er rigtig ferm på en symaskine og kreere det fineste tøj, puder med mere.    

Tina med bloggen Det smager altid lidt af fugl – hvor Tina skriver om rigtig mange forskellige ting.


Margit med bloggen Creativetail hvor hun bl.a. fremviser sine rigtig flotte illustrationer. Lige for tiden kan man købe de fineste bogmærker via hendes blog.



Nyt inspiration

Har fået nyt inspiration fra Amazon.co.uk. Glæder mig til at skal afprøve de mange lækker opskrifter.

torsdag den 28. april 2011

Nyt projekt

Jeg er gået i gang med et nyt projekt.


Jeg har en ide i mit hovede, så jeg er spændt på der færdige resultat. Kommer det til at virke?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Brev med posten

Jeg har modtaget et brev med posten i dag - og i kuverten var disse.






































- og som I kan se, er de allerede taget i brug. Jeg har købt den af Margit via hendes blog. De er rigtig fine - jeg har planer om at bruge de 2 af dem selv, og de andre skal være til gave.  Der var rigtig hurtigt levering, afgav min bestilling og betalte via netbank tirsdag, de blev sendt afsted onsdag og i dag var de i min postkasse.

onsdag den 27. april 2011

Påskekage

Til påskefrokosten i søndags havde jeg også lavet denne Påskekage.
Kagen er overtrukket med fondant i "skyblue" og blomster mm er også lavet i fondant.
Selve kagen er en drømmekagebund bagt som en og delt i 3 da den var afkølet.

Opskriften er her:


1 kage
  • 4 æg
  • 300 g sukker (ca. 3½ dl)
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • 50 g smør
  • Fyld
  • 100 g smør
  • 150 g kokosmel (ca. 4¼ dl)
  • 225 g brun farin (ca. 3¾ dl)
  • ½ dl mælk
  • Bagetid: Ca. 40 min. ved 200° (jeg vil anbefale ikke at bruge varmluft)

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en rund form ca. 22 cm i dia.

Jeg havde lavet 2 slags fyld til kage. Kokoscreme og Jordbær mousse. Begge opskrifter havde jeg fundet her hos Himmelske Kager. Kokoscremen smager bare himmelsk, så den kan jeg bestemt anbefale.

Påskecupcakes

I søndags var vi til Påskefrokost i Blokhus sammen med min mands familie. I den anledning havde jeg fået lov til at tage forskelligt bagværk med. Noget af det jeg havde med var disse citron cupcakes med citron smør creme.
Pynten ovenpå havde jeg lavet af fondant i "sky blue" og "Daffodil yellow" . Påskeliljerne lærte jeg at lave på det kagekursus jeg var på ved Specialkøbmanden. Inspirationen til de blå cirkler fik jeg her - www.cakejournal.com

Opskriften på cupcakes'en kommer her:
125 g blødt smør
125 g sukker
125 g mel
2 store æg
1 tsk. vaniljeessen
1,5 tsk. bagepuvler
2-3 spsk mælk
revet skal af 1 citron
Det hele køres sammen i en foodprocesser. Dejen fordeles i 10-12 forme og bages i 15-20 minuter ved 180 grader.

Citron buttercream
250 g blødt smør
300 g flormelis
vaniljeessen
saft fra 1 citron
Smør og flormelis røres sammen til det er hvidt og luftigt. Citron og vanilje tilsættes. Det kan enten smøres eller sprøjtes på kagerne.

Fuglereder

Mandag da vi var til Påskefrokost hos min far havde jeg taget cupcakes med. Jeg havde bagt min Caramel Mud cupcakes, som jeg bager tit. Ovenpå er der en chokolade smør creme.
I anledningen af påsken havde jeg pyntet dem med chokolade påskeæg og likøræg.
Som sagt er det en opskrift jeg bruger tit, da jeg synes den er en rigtig lækker cupcake.

Så her får I opskriften:


125 g smør
100 g hvid chokolade
150 g brun farin
100 g lys sirup
150 ml mælk
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1 æg

Frosting:
200 g smør
250 g flormelis
100 g hvid eller mørk chokolade
1 tsk. Vanilje ekstrakt

Tænd ovnen på 180 (170)grader. Smelt smør, chokolade, farin, sirup og mælk over svag varme til det er en ensartede masse. Chokolade bladning stilles til afkøling i 15 min. Sigt mel og bagepulver i chokolade bladningen og pisk ægget i. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bages i ca. 20-25 minutter. Tag kagerne ud af formen og lad den afkøle.
Frosting: Smør og flormelis røres godt sammen med en håndmixer eller i en røremaskine. Vanilje ekstrakt tilsættes. Chokolade smeltes og røres sammen med smør of flormelis.  Frostingen smøres eller sprøjtes på de afkølet kager.

mandag den 25. april 2011

Dejlig påske

Det har været en dejlig påske, hvor der har været rigelig med mulighed for at nyde det dejlige vejr - med leg i haven og måltider under aftenssolen. 
Jeg har haft mulighed for at bage flere gange. Det blev til Grovbirkes, knækbrød, Foccacia til aftensmaden, påskesmåkager, Gulerodsrugbrød, burgerboller, påskekage (drømmekagebund fyldt med kokoscreme og jordbær mousse), gl. dagsrugbrød (den opskrift skal jeg ikke bruge igen), alm. franskbrød, Ismandens sommerlige æblebrød, citron cupcakes med citron buttercream og caramel mud cupcakes med chokolade frosting. 


Torsdag:
En tur i Zoologisk have med madpakker og legesyg isbjørneunge.


Fredag:
En dag hvor der blev heppet på gemalen som deltog i Aalborg Brutal Marathon og hvor der blev spist hjemmelavet burger sammen med Svigerinden og Svogeren. 


Søndag:
Påskefrokost med familien, sol og strand, dejligt mad, skønne kager og godt selskab.


Mandag:
Påskefrokost hos morfar med mere dejligt mad og kager, leg i haven og rabarber til fryseren. 


Det var så den påske og tilbage på arbejde i morgen.

lørdag den 23. april 2011

Forberedelse

Vi skal til Påskefrokost med hele min mands familie (på farens side) i morgen. Det er en fast tradition at vi mødes i familliesommerhuset i Blokhus til frokost i påske.
Jeg har i den anledning får lov til at tage en påskekage og hjemmebagt rugbrød og franskbrød med. Så det har jeg været i gang med at forberede. Rugbrødene er allerede bagt, de blev bagt fredag og i dag. De sidste jeg bagte blev dog ikke helt efter bogen. Selvom jeg fulgte opskriften, tror jeg de hævede alt for meget, så dejen endte med at falde sammen. Franskbrødene bliver først bagt i morgen, for de er nu bedst helt friskbagte.
Min påskekage er en rundkage pyntet med fondant, og da jeg vil være sikker på at der er nok kage til alle, er planen at jeg også laver nogle cupcakes og så har jeg bagt nogle påskesmåkager.
Småkagerne har jeg pyntet med royal icing og flooding teknikken. Det er første gang, jeg skulle prøve det, det kommer til at tage noget øvelse før jeg bliver god til det. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men de smager nu godt.
Jeg har også været i gang med at lave pynten til kage og cupcakes'en. Så er det klart til i morgen når kagen skal pyntes færdigt.









I dag har jeg også fået mulighed for at sidde ved symaskinen lidt. Jeg er blevet færdig med kjolen til Josefine (Den skulle bare lægges op) Har syet et par gule bukser til Josefines kjolen og så har jeg lavet en kjole til Karoline. Så er de klar til at komme til påskefrokost i morgen.

torsdag den 21. april 2011

Påskeferie

Mens mine grovbirkes står til hævning er jeg i gang med at lave madpakker. Den første dag i den "rigtige" påskeferie skal bruges i Zoologiske have (Jeg havde godt nok fri mandag og tirsdag, men var jo på arbejde i går, så det er først nu der er påske ferie)
Nu begynder 5 dejlige dage med familiehygge, familiebesøg og påskefrokoster - og med det dejlige vejr vi skal have, kan det ikke være mere perfekt. 


God Påske til jer alle

tirsdag den 19. april 2011

Huset er fyldt med




Huset er fyldt med små engle æg. Materialerne er købt som et samlesæt i Panduro Hobby, deres junior serie for børn. Der er 10 i en æske. Karoline og jeg lavede dem her i eftermiddags da Josefine sov til middag. 
karoline hjalp med at male alle delen, først med maling derefter med glittermaling. Men da vi skulle til at lime det hele sammen mistede hun interessen efter de små prinsesse kroner var limet på. Så kunne moren så sidde alene og gøre dem færdigt.

Har lige været ude at løbe min sædvanlige 5 km rute - det gik rigtig godt her til aften. Jeg brokkede mig ellers i søndags efter min løbetur fordi jeg ikke synes jeg rykkede mig. Synes ikke der sket nogle forbedringer. Har dog også haft nogle problemer med mine knæ og iskias nerven (i begge sider) - har følt mig som en rigtig gamle kone. Men i dag gik det rigtig godt.

p.s. husk min Give Away - se linket i siden

mandag den 18. april 2011

Give away


Jeg har besluttede at lave min første Give Away. Har tænkt meget over det, og har besluttede at det skal være nu. Det jeg udlodder er en kagedekoreringsbog, godt nok på engelsk. the home guide to Cake Decorating.
Bogen indeholder beskrivelse af forskellige teknikker, opskrifter på kagebunde, fyld, butter cream, fondant mm. Derudover er der forslag på forskellige kager.


Reglerne er som følgende.
Alle kan deltage.

1 lod for en kommentar

1 lod for at følge mig som faste læser

1 lod for at linke på blog eller facebook. 


(Husk at skrive hvormange lodder I smider i puljen)


Jeg vil udtrække en vinder den 9. maj

Bogen har aldrig været brugt, men er et fejlkøb. Det vil sige, jeg købte 2 bøger om kage dekorering i forskellige format og med forskellige titler, men da jeg fik dem med posten var indholdet identisk. Jeg ville have sendt den tilbage, med porto'en var mere end hvad jeg havde givet for bogen. Så jeg tænkt at det var en perfekt ting at udlodde i en Give Away.

Så er der lukket for deltagelse - en vinder udtrækkes snart.

Et lille frø...

... som forhåbenligt bliver til en flot solsikke. Jeg har købt frø fra Frøbutikken. 
Jeg har købt både stor og almindelige solsikker og blomsterkarse. Jeg fik en pose med græskar med som en gave.

Vi har så været i gang med at male afklippet mælke og juice kartoner, som vi har brugt til at plante frøene i. Nu skal de står i vindueskarmen indtil midten af maj, hvor de skal ud i haven. Så må vi håbe det bliver til nogle flotte solsikker og græskar.
Blomsterkarsen planter vi direkte ude i haven i maj.

Frokost i det grønne




Der er dækket op til frokost i haven.

- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 17. april 2011

En dansende ko

Vi har været til økodag på gården Englyst ved Mou tæt på Aalborg. Vi fik set nogle køer danse. I kan også se dem i filmen nedenfor.





Det har været en rigtig hyggelig formiddag, selvom der blæste noget. Gården Englyst var den eneste år tæt på Aalborg der deltog i år, så der var rigtig mange mennesker der ude. Vi havde ikke taget madpakker med i år, da vi skulle hjem i god tid, så manden kunne nå sit fly til Manchester. 

Farvelade

Vil lige dele et nyttigt link med jer http://www.coloring-book.info/coloring/ malerbøger på nettet.
Der er rigtig mange figurer at vælge i mellem, har lige printet nogle sider med Hello Kitty og Zhu Zhu Pets til pigerne. Så er de travlt beskæftiget i et stykke tid.

fredag den 15. april 2011

Æblebrød og kartoffelsuppe

Der har været gang i Kitchen Aid'en
Der er blevet bagt Ismandens sommerlige æblebrød efter en opskrift fra Greven, Kammerjunken og den dragende citronmåne. Brødet blev serveret her til aften som tilbehør til Kartoffelsuppe med chorizo efter en opskrift fra en irisk kogebog forfatter der hedder Rachel Allen. Det er en utrolig lækker men simple supper, så her kommer opskriften.

Kartoffelsuppe 4 personer
25 g smør
425 g kartofler skrællet og i tern
150 g løg i tern
salt og peber
750 ml kylling eller grønsags boullion
250 ml mælk (eller halvt mælk og halvt fløde)

Servers med
250 g chorizo i tern (1/2 cm)
100 ml pesto

Smøren smeltes i en stor gryde ved jævn varme. Kartofler og løg tilsættes, rør godt og krydder med salt og peber. Dæk med bagepapir og derefter låg. Lad kartoflerne svede ved svag varme i 10 min. Rør i blandning en gang i mellem.
Tilsæt boullion og bring det til kogepunktet. Reducere varme og lad det simmer i 5-10 minuter indtil grøntsager er bløde. Tilsæt mælken og bring det i kog igen. Blend suppen. Der skal muligvis tilsættes lidt boullion hvis suppen er for tyk.
Chorizo'en steges ved jævn varme i 2-3 min.
Suppen serves med pesto og chorizo.

Velbekomme

Elsker......

............ min Kitchen aid :-)
Den er rigtig meget i brug (har faktisk lige brugt den til en brøddej)
Med den i køkkenet er det bare så meget nemmer at bage, både brød og kager og den er jo bare suveræn til frosting til cupcakes. 
Men der er nu noget jeg ønsker mig!
En ekstra skål. så når jeg har gang i masseproduktion, behøver jeg ikke vaske skåle hele tiden.
Derudover ønsker jeg mig:








Ismaskinen - det kunne bare være så sejt at have den - tænk alt det is jeg kunne lave. 

torsdag den 14. april 2011

arrrrr

Hvorfor er det altid at børn ikke gøre som man vil, når virkelig har brug for de gøre det. Skal i gang med en øvelsesopgave samt lave et kort til et bryllup i morgen, men har en pige der ikke vil sove og en pige der ikke kan sove pga. første nævnt pige. Arrrrrr - og jeg er selvfølgelig alene med dem i aften.

onsdag den 13. april 2011

Pita

Har lavet pitabrød efter en opskrift i Greven, Kammerjunken og den dragende Citronmåne. Der stod godt nok i opskriften at man skulle holde øje med dem i ovnen for lige pludselig kunne det gå hurtigt. Det var det der sket for mig med plade nr. 2. De er blevet lidt mørke og sprøde.






- Posted using BlogPress from my iPhone

Kage kursus

Jeg var til "Sjove kager med fondant" kursus i går ved Specialkøbmanden i Aarhus. Det var et rigtig godt og hyggeligt kursus og jeg synes vi fik nogle gode tips.



Vi lærte at smøre en kage med smørcreme. Er det en kage med fyld og især hindbær eller andet frugt fyld, så er det vigtig at smørcreme dækker godt i siderne, så frugtsyren ikke trænger ud i fondanten.
Det er ikke nødvendigt at smøre creme helt ned til bunden på siderne, da cremem bliver skubbet ned når man glatter siderne.




Når man lægger fondanten over kagen, starter man med at glatte toppen. Det kan man få et bestemt stykke værktøj til eller man kan bruge hånden. Derefter glatter man siderne. Man starter med kun at gå halvvejs ned at kagen mens man glatter og trækker lidt i fondanten for at undgå folder. Så arbejder man sig lige så stille rundt om kagen indtil man når bunden.



Så skal det overskydende fondant bare slæres væk. Hvis man ikke vil have en borde omkring kage, kan man istedet skubbe fondant ind under kagen. Det er det jeg har prøvet at gøre.


Her er så det færdige resultat. Vi fik vidst hvordan man lavede forskellige blomster og nogle få figure. (Beklager billedekvaliteten, men det er taget med en Iphone)
Og kagen skal selvfølgelig ikke gå til spilde, så jeg tog den ene halvdel med på arbejde og manden fik den anden halvdel med.

tirsdag den 12. april 2011

Sjove kager med fondant






-Til kursus ved specialkøbmanden. Mere følger i morgen.

Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 10. april 2011

Min søndag

Min søndag er gået med hækle påskeæg, male trækasser (skufferne mangler bare at blive beklædt med papir), klippe stof til 2 kjoler og et par busker og sy en kjole til Josefine (mangler at lægge kjolen op og hækle en lille blomst som skal sidde ved brystet).
Har været ude og cykle en dejlig tur med Josefine, vi kørte fobi lystbådhavnen, hvilket er dejligt i dette skønne vejr. Er nu i gang med at lave pizza med hjælp fra Josefine mens manden og Karoline er ude at cykle. Vi har desværre kun et barnesæde til cyklerne, så vi kan ikke cykle alle på sammen tidspunkt.
Planen er så at jeg skal ud at løbe i aften når pigerne er puttet. Det var så den søndag.

Påskepynt

Så er påskepynten kommet frem.


#1 Papæg dekoreret af pigerne
#2 Papæg dekoreret med decoupage, se hvordan her
#3 Grene fra haven pyntet med plastikæg fra Panduro Hobby (købt for nogle år siden) samt filt figurer (også købt)
#4 Grene fra haven pyntet med lidt forskelligt, æg fra Søstrene Grenes, porcelænæg fra Royal Copenhagen, Hæklet æg efter en opskrift fra Karen Klarbæk (her) og vat påskeæg efter en DIY fra Karamella, se her.
#5 Påskeæg fra Sommerbird, dog uden chokolade, der er spist forlængst.
#6 En skål med købe pappåskeæg, har fået samlet nogle stykker igennem årene.

fredag den 8. april 2011

Papæg decoupage - DIY

Jeg har forsøgt mig med decoupage for første gang - jeg har pyntet papæg. Det var faktisk rigtig nemt, så her kommer en hurtig DIY:
Jeg har købt papæg i Panduro, de findes i flere forskellige størrelser. Jeg startede med at grunde æggene, jeg valgte en lysegul. Jeg grundet dem fordi det kun er det yderste lag af servietten, det lag med mønster, man skal bruge og det er derfor meget gemmesigtigt.
Med en pensel smøres hele ægget med lim, hvorefter man lægger servietten på og glatter ud med fingerne eller penslen. Endnu et lag lim smøres henover ægget.  Man kan godt lægge servietterne på i flere lag, man skal bare være forsigtig når man pensler ovenpå servietten, da den nemt kan gå i stykker. Lad det tørre lidt inden det overskudende serviet klippes eller skæres væk.
Lad æggene tørre helt ind de pyntes med bånd i kanten. Det er både kønt og så dækker det for ujævnheder i kanten.
Her er så de færdige æg, klar til at blive fyldt med slik.

Dagens høst

Jeg fik muligheden for at komme lidt ud at shoppe i dag efter arbejde (alene) Her er hvad jeg kom hjem med.


 Skuffer til mit arbejdsværelse. Kan ikke finde ud af om jeg skal male dem eller ej. De er godt nok lidt kedelige.
 Så var jeg en tur i Søstrene Grenes, og jeg kom ud med lidt af hver. 
 Derefter kørte jeg i Aalborg Storcenter og et smut i Panduro Hobby og fik købt ind til flere papæg. 
 I Bulid a bear fik jeg købt pigernes påskeæg. em tror jeg bestemt de bliver glade for.
Det sidste jeg købte var min aftensmad. Jeg er helt alene hjemme, så den stod på pizza. Manden er til et arrangement med arbejde og pigerne er taget i sommerhus med deres farmor og farfar. 

torsdag den 7. april 2011

Pap påskeæg

Pigerne har været i gang med at dekorer deres egne påskeæg. Jeg havde købt 2 pap påskeæg i panduro hobby, så fik de 5 farver hver, og så var det bare at gå i gang. De var meget koncenteret om opgave, og jeg synes det færdige resultat er blevet rigtig flot.
Så er det spænende at se om påskehare kommer forbi og putter noget i deres æg.
Jeg tror også jeg vil have købt nogle flere påskeæg, så jeg selv kan dekorer nogle.

onsdag den 6. april 2011

Svært valg

Er lige kommet tilbage for min løbetur - og skal nu til at tage et svært valg (P.s. benene er endnu ikke kommet sig efter turen i søndags)


Tilbage til det svære valg - skal jeg læse om Europæiske Menneskerettigheder eller hækle? Læse - hækle, læse - hækle, ja den er svær, men jeg bliver desværre nok nødt tl at læse.

tirsdag den 5. april 2011

Hår model

Jeg har siddet hår model i dag i forbindelse med et kursus. Her er et FØR billede af mig.
Jeg gav frisøren fri hænder, så jeg med på alle de ide'er hun kom med og jeg er rigtig glad for resultatet.
Men det har godt nok været en lang dag - først på arbejde til kl. 13 og derefter hen til frisør stedet. Vi var 4 modeller i alt. Første skulle vi alle have farvet vores hår. Derefter klippede hun lidt af min frisure, resten ville hun først gøre færdig til selve kursuset som startede kl. 19. Vi var først færdig kl. 21, og vi skulle alle blive til afslutningen, så de frisører der var på kursuset havde mulighed for at kigge nærmer på vores hår.
Her er så EFTER billedet.
Jeg er noget spændt på om jeg selv kan finde ud af at sætte det i morgen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...